vrijdag 2 maart 2012

Een opkikkertje

Goedemorgen iedereen,

Deze keer stuur ik een opkikker naar mijzelf, misschien dat dat helpt.
Het papier is weer van DCWV, tja daar heb ik nogal veel van liggen.
Hoe is het met jullie voorraad papier, houden jullie het bij het allernieuwste of hebben jullie ook een berg liggen.
En hoe bergen jullie het papier op, ik zelf heb 10 van die plastic bakjes op elkaar, maar omdat er van die opstaande randjes van voren zitten, werkt het niet zo lekker om het papier in en uit te halen,
boven dien heb ik meer dan 10 merken, dus dat is ook al een minpuntje.

Groetjes Andrea

8 opmerkingen:

Yvonne Rijk zei

Hoi Andrea,

ik lees dat je inspiratie weg is. Ik heb er al last van sinds het nieuwe jaar. Gelukkig de laatste week weer wat meer inspiratie. Je kaart is in ieder geval vrolijk genoeg om weer inspiratie van te krijgen. Je kaartje in het berichtje hieronder vind ik nog mooier. Maar dat kom door mijn voorkeur voor de kleurtjes. Wat betreft papier. Mijn goede voornemen is om totaal geen papier meer te kopen. Want ik heb dus echt een kast vol. Het lukt aardig. Ben vorige week naar de hobbysalon geweest en heb daar maar 2 velletjes gekocht. Kom ik afgelopen zaterdag bij JOke zie ik weer een erg mooi papierblokje wat zomaar in mijn mandje valt. Maar ik heb mezelf eens toegesproken en ik ga echt eerst aan de slag nu met mijn vooraad waar werkelijk supermooie lijnen tussen zitten.
Succes met de inspiratie Andrea.
groetjes van Yvonne Rijk.

Anoniem zei

ziet er prachtig uit

Joke de Wit zei

Je kaartje is mooi geworden,en wat de inspiratie betreft ik heb er ook last van.Groetjes Joke

@ddy zei

En weer zo'n mooi kaartje, dat komt wel goed bij jou!! Mijn papier berg ik op in een bureaulade, een hele groooooote.;-)
Het ergste is nog, dat ik er nog zuinig op ben ook, zo raakt het nooit op.
Groetjes Addy

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Heel herkenbaar Andrea! Dat vele papier, maar ik ben het aardig aan het opmaken. Heb nog wel die nodige blokjes liggen. Je kaartje vind ik zo gezellig vrolijk. Vrolijk dat de mooie kleuren en gezellig door de prachtige bloemen die goed bij het achtergrond papier passen. Ik zou zeggen koop een mooie bos bloemen voor jezelf of laat iemand je die kado doen. Zo'n opkikkertje doet altijd goed. Je vorige kaart vind ik ook goed gelukt hoor meissie. Dus het komt goed met jou.
Gezellig weekend.
Lieve groetjes LIda

LottesCards zei

Wat een leuke kaart! Lekker vrolijk.
Iedereen heeft wel eens een dipje, dan maar even met wat minder inspiratie... het gaat er toch om dat je lekker bezig bent!
Ik bewaar mijn papier in (nieuwe, dus schoon en ongebruikt) pizzadozen. Geen idee, hoe ik op het idee kwam... Maar het werkt wel goed. Want ik ben toch altijd bang dat het papier verkleurd van de zon. In een doos niet en het blijft ook stofvrij! Natuurlijk heb ik ook veel te veel papier liggen. Wanneer ik dat allemaal op heb kan ik wel met pensioen... Ik vind het wel fijn om steeds naar wat nieuws te kunnen pakken. Maar op sommige papiertjes ben ik ook gewoon té zuinig, haha! Eigenlijk ook niet goed hé!?

Liefs Lotte

Tini zei

Hoi Andrea,
Ja al dat papier, ik heb ook heel wat, maar ik probeer altijd als ik een nieuw modelletje of zo probeer om dat dan te maken met wat ouder papier, als ik het dan verpruts is het niet zo erg, ik vind dat zonde om daar bijv. mooi Pion papier voor te gebruiken, dat is hartstikke duur!
Je kaart is overigens heel mooi, lekker van die lentekleurtjes, we krijgen er al zin in.
Je vroeg met wat ik mijn biscuit taart gevuld heb, ik heb op de eerste laag een laag botercrème en daarop verse aardbeien en dan een laag banketbakkersroom en dat 2 x, dus dat wordt smullen vandaag! Bedankt voor je leuke reactie.
Fijne zondag verder.
Gr. Tini

CreaSjouk zei

Mooi kaartje!
Groetjes Sjoukje