vrijdag 9 oktober 2009

oeps

nou dit is weer een rare actie van mij hoor, ben ik volger van mij zelf
ik wilde een lijst maken waarin ik kan zien als er een bericht word gepost bij een volger van mij.
is dus niet gelukt.
wie weet hoe ik mezelf kan annuleren uit mijn volgers, rare zin trouwens zeg.

5 opmerkingen:

Angela zei

Das ook knap toch!!hihih Ik had het ook van die gekke dingen maar dat gaat goed komen hoor geloof me en ik ben helemaal niet van dit soort dingen!!Hihi
Je blog ziet er toppie!
Succes
Groetjes
Angela

Petra zei

Hallo Andrea,

leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten op mijn blog. Ik ben zelf eerlijk gezegd ook een beginner. Ik zit veel meer op het internet te kijken naar anderen die de meest fantastische creaties maken, ik vind dat erg leuk. Ik las op je blog dat je jezelf als volger bij jezelf had opgegeven, zou mij dus zo ook kunnen gebeuren. Hoe is het toch mogelijk dat al die dames die blogs zo fantastisch beheren: handtekeningen, etc. Ik denk dus niet dat ik je erg kan helpen, maar zal zeker je creaties op je blog gaan bekijken. "Wat een schatje" is trouwens erg leuk.
groetjes, Petra

fluwelenvoetjes zei

Hallo Andrea,
Ik las over jouw probleem op de site van Nicole.
Om het volgen te beëindigen moet je het volgende doen: ga naar het dashboard. Op deze pagina staat ongeveer in het midden "Leeslijst" daar klik je op "blogs die ik volg" en vervolgens op "Beheren". Er verschijnt dan een lijst met alle blogs die je volgt. Zoek degene op waarom het gaat en klik hier bij op "instellingen". Er verschijnt nu een nieuw venster, als je goed kijkt zie je ergens rechts bovenaan staan: volgen van deze blog beëindigen. Als je hier op klikt heb je het volgen beëindigd. Ik hoop dat je het snapt en anders trek je nog maar eens aan de bel ;). Succes!
groetjes, Anita

andrea zei

hallo Anita,
bedankt voor je hulp, het is gelukt hoor
groetjes andrea

fluwelenvoetjes zei

Fijn!
doei, Anita